MESIN NI RM1 JE SEBULAN?

Biar betul ?

Kelazatan Kopi Premium Dari Itali

100% dibuat dari Itali. HALAL, sedap & lebih jimat.

  • Ingin rasai kesedapan Espresso, Macchiato, Cuppuccino, Latte berkualiti PREMIUM?
  • Ingin miliki mesin kopi premium ini di rumah @ cafe tanpa perlu habis beribu ?
  • Kopi Itali Arissto bukan kopi 3 in 1, malah ia lebih berkualiti tinggi & jimat !
  • Lebih 1o jenis kopi PREMIUM boleh didapati !

Arissto Coffee Maker Berteknologi Tinggi Yang Paling Murah Di Malaysia?

Ramai yang nak beli mesin ini secara tunai, TAPI tunggu dulu

Mesin ini boleh di sewa dengan nilai RM1 sebulan ! Tak salah nak beli mesin berharga RM1,580 ini secara tunai. Namun, jika beli tunai waranti hanya cover untuk setahun sahaja.


Tapi, jika sewa mesin ini dengan harga sewaan RM1 sebulan, waranti akan cover sepanjang tempoh sewaan ! Wow. Malah jika rosak disebabkan oleh mesin, syarikat akan ganti baru !


Jika dah tak mahu guna mesin ini, boleh beritahu kepada kami & syarikat akan jalankan proses untuk tutup akaun anda. Maksudnya, lansung tidak terikat dengan kontrak !


Boleh berhenti sewa pada bila-bila masa. Menarikkan?


Untung ke untung? Anda nilaikanlah sendiri ☺️

Kapsul Kopi Yang Lebih Jimat !

Kos satu kapsul kopi Arissto bermula pada harga serendah RM1.79

Berapa harga Espresso? RM8.90
Untuk buat Espresso, anggaran kos :

  • Kapsul kopi = RM1.79
  • Gula = RM0.12
  • Total = RM1.91

Ini pulla harga "standard" coffee di luar sana :​

  • Espresso = RM5.00
  • Cappuccino = RM8.90

Jika harga Espresso lebih kurang RM5.00, maka untung anda lebih kurang RM3.09... Bayangkan keuntungan yang anda bakal dapat jika anda meletakkan mesin ini di kedai makan... Jika sehari ada 50 pelanggan yang minum Espresso, beerti sehari keuntungan anda RM150 ! Keuntungan sebulan dalam anggaran RM4500 !!!

Wahh menarikkan?

100% Tulen & Semulajadi

Tiada bahan pengawet & tambahan bahan kimia ! Tak perlu lagi merasa kopi tiruan & kopi segera berkualiti rendah...

Kualiti Terjamin

Proses kapsul dihasilkan di bawah 1% oxygen level untuk menjaga kesegaran & rasanya

Ada Peluang Bisnes Ke?

Sememangnya ada

1. iPartner

Dapatkan pulangan tetap minimum 15% setahun melalui investment sebagai "sleeping partner" Arissto. Pulangan yang lebih tinggi dari fixed deposit, ASB, Tabung Haji, etc.

ipartner

Jadi iPartner

2. Coffee Ambassador

Anda tak akan jadi kaya dengan cepat, tapi anda boleh jana hingga RM20,000 sebulan ! Jana pendapatan setiap kali orang guna mesin pembuat kopi premium ARISSTO berteknologi tinggi ini.

ambassador

Jadi Coffee Ambassador

* Boleh hubungi 0143310778 / 0135135008 untuk sebarang pertanyaan​

Mesin Kopi Premium Arissto

Mesin ini bukan sekadar murah, tapi ia dibangunkan di Itali dengan Tekanan Stim yang tinggi sehingga 92 bar dengan kepanasan air kekal pada 92.5 Celcius. Sememangnya mesin kopi berkualiti tinggi !

Macam-Macam Ada

Bukan hanya sekadar kopi !

Mesin Kopi Premium ARISSTO bukan sahaja mampu menghidangkan kopi yang penuh beraroma bagi setiap kapsul pada setiap masa... Malah mesin ini juga boleh membuat air koko, teh, susu atau hanya air panas.

Senang & memudahkan !

Khas Buat Pencinta Kopi *

Segala-galanya hanya dengan mesin kopi premium ARISSTO ! Lebih 10 jenis kopi premium boleh dihidangkan ! Ianya memberikan kemudahan & senang untuk anda menghidangkan satu cawan kopi preemium Itali.

Buat pencinta kopi, kini anda boleh menikmati kelazatan kopi premium Itali di mana-mana, rumah, pejabat, restauran. Hanya 20% daripada harga pasaran. Hanya serendah RM1.79 secawan !

Yang bestnya, anda tak perlu lagi beratur panjang-panjang di kafe !

Jimat !

Mesin Kopi Premium Arissto

Pelan sewaan mesin kopi premium PERTAMA di dalam pasaran !

  • Sewa sebulan hanya RM1 sahaja
  • Tiada kontrak ataupun ikatan. Sewa atau boleh henti bila-bila
  • Tiada deposit untuk permohonan menggunakan kredit kad
  • Tiada kos tersembunyi
  • Hanya pulangkan semula tanpa penalti, caj ataupun denda
  • Tiada kos pembaikan atau selenggaraan. Semua atas kami !
  • Dengan hanya RM1 sebulan, semuanya di cover !
  • Setiap bulan, kapsul kopi dihantar ke rumah anda
  • Bila-bila masa boleh batal & pulangkan mesin

Connect with us :

Close Menu
×
×

Cart